Rólunk

Minőségi gyártás.  Szakértelem. Szívvel-lélekkel.


 

Az Alba Lux Kft. műanyag, alu rátétes műanyag ill. alumínium nyílászárók gyártásával foglalkozik.
Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú, családi vállalkozás.

A magyar piac sokszínűségének megfelelve három különböző kategóriában kínáljuk termékeinket: EcoLine, StandardLine, PrémiumLine. A különböző technikai, műszaki paraméterek és eltérő design mellett mindhárom nyílászáró programunk egyformán biztosítja Önt arról, hogy mindig korrekt, minőségi terméket és szolgáltatás kap.

A tervezéstől kezdve az igényfelmérésen át a beépítésig az Ön partnere vagyunk: szakértő kollégáink mindenkor, mindenben rendelkezésére állnak.
Minden egyes termék egyedileg kerül legyártásra székesfehérvári üzemünkben szigorúan minőségi alapanyagokból: a műanyag szerkezetek német gyártmányú REHAU, míg az alumínium nyílászárók szintén német Schüco profilrendszerekből készülnek.

 

Programunk a nyílászárókhoz szorosan kapcsolódó kiegészítőket, valamint árnyékolástechnikai termékeket is kínál.  

Budapesti és székesfehérvári bemutatótermeinkben, és kereskedő partnereinknél mintatermékekkel és szakszerű műszaki tanácsadással várjuk a leendő építkezőket és lakásfelújítókat.

A magánszféra mellett nagy beruházó és kivitelező cégeket is tudhatunk partnereink között. Ezen együttműködések eredménye számos középület, társasház, irodaház, ipari létesítmény nyílászáróinak kivitelezése.

A profilok adta lehetőségeket, márkanevünket, műszaki tudásunkat, sokéves szakmai tapasztalatunkat kihasználva aktív export tevékenységet folytatunk Németországban, Ausztriában, Svájcban, Izraelben.

Kis területen, hatékonyan, korszerű gépparkkal, jó minőségben dolgozni: ez az alapelvünk.

A korrekt és etikus üzleti magatartásnak, a gazdaságos termelésnek, az ésszerű munkaszervezésnek és rugalmas döntéseknek köszönhetően értük el a jelenlegi szintet, váltunk a hazai piac eredményes nyílászáró gyártójává.


Az Alba Lux Ablakgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban létesült 5 fizikai és egy műszaki dolgozóval.

A minőség, a szakértelem és a vevők maradéktalan kiszolgálása már akkoriban elsőrendű szempont volt.
Bár megalakulásunkkor már két másik műanyagablak gyár is üzemelt Székesfehérváron, vállalkozásunk rövid idő alatt megtalálta piacát, s látványos felfutással már az első évben tízezer négyzetméter nyílászárószerkezetet gyártott.


Kezdettől fogva igényes színvonalra törekedtünk. Többszöri költözés után 2017-ben új gyártócsarnok és irodaház építésébe kezdtünk, ahová év végén költöztünk át. Jelenleg itt folyik a gyártás és az irodai munka, valamint a bemutatóterem is itt található. 

Mind magánemberként, mind az építőipar résztvevőjeként különösen fontosnak tartjuk, hogy hozzánk érkező ügyfeleinket színvonalas, modern környezetben fogadjuk, mely tükrözi stílusunkat és arculatunkat.

 

Stoján Jenő     Stoján Adrienn     Stoján Péter