Árnyékolástechnika

Védelem. Design. Funkció.
Az építészeti kultúrában egyre nagyobb szerepet kapnak a hatalmas üvegfelületek, nagyméretű nyílászárók. Az árnyékolók és szúnyoghálók a nyílászárókkal szoros kapcsolatban állnak, mind funkcionálisan, mind homlokzati látványelemként egy egységet alkotnak. Kínálatunkban kültéri és beltéri árnyékolók és szúnyoghálók is megtalálhatók. Egészítse ki árnyékolóit automatikus vezérléssel, melyet akár okostelefonjáról is irányíthat!

Külső árnyékolók
A különböző redőnyök az ablakkal együtt vagy utólag is megrendelhetők, szúnyoghálóval kombinálhatók. Nagy felületű nyílászárók árnyékolásakor válasszon a különböző kivitelű zsaluziák közül, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek az épület homlokzatának. A külső textilárnyékoló megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan árnyékol, zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, alkalmazása esetén nem kell lemondanunk a kilátásról még akkor sem, ha leengedett állapotban van. Különböző textúrájú, anyagú és színű szövetek közül választhat.

Beltéri árnyékolók
A beltéri árnyékolók dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő. Más és más jelleget kölcsönöznek a helyiségeknek, hangulatossá teszik a környezetet. Egyes típusoknál szabályozhatjuk a be- és kilátást. Nyílászáróihoz válassza a legoptimálisabb megoldást: reluxát, rolettát, pliszét vagy szalagfüggönyt!

Bővebb információért keresse kollégáinkat!

Top